Gerund door medisch personeel Gratis verzending (binnen NL) Levertijd 1-3 werkdagen Hulp nodig? online chat
Orders kunt u plaatsen in onze andere webshop lingeriehuisonline.nl, ook voor advies en informatie bent u daar welkom!

Mammacare adviseuse Online

Mammacare adviseuse Online

De prothese lingerie webwinkel Care to Wear wordt gevoerd door 2 verpleegkundige mammacare adviseurs. Bij het aanschaffen van een prothese bh, prothese lingerie en prothese badmode is het erg belangrijk rekening te houden met je medische geschiedenis.
Je lichamelijke aspecten zijn leidraad bij het uitzoeken van onderkleding.

Prothese bh's dienen ten alle tijde comfortabel te zijn. 

Deze webwinkel is ingedeeld op lichamelijke aspecten, die veelal optreden na een borstoperatie.
Heb je bijvoorbeeld last van vocht in je bovenlichaam (lymfoedeem), na een okselkliertoilet, kies dan, bij het uitzoeken van een prothese BH voor de rubriek Prothese bh bij Lymfoedeem. In dit geval is het belangrijk dat je een prothesebeha kiest met de juiste drukverdeling, op deze manier heb je minder kans op vocht. De prothese bh's in deze rubriek zijn hierop geselecteerd, en daar hebben wij als mammacare adviseurs grondig naar gekeken.

Aan de linkerkant van je scherm kun je, via de online chat de mammacare adviseuse direct om advies vragen. Je krijgt dan informatie en advies van een verpleegkundige met een mammacare adviseur opleiding. Daarnaast zijn we natuurlijk gespecialiseerd in (prothese) lingerie.

Is de chat even niet beschikbaar, mail ons dan: info@caretowear.nl.
De mammacare adviseuse online geeft deskundig advies, het is daarom handig om even kort en bondig je medische traject aan te geven, en ook eventuele lichamelijk problemen waar je tegenaan loopt bij het uitzoeken van een prothese BH of prothese badmode.

Heeft u een aanvullende verzekering, waarbij je prothese bh's vergoed worden door je ziektekosten verzekering, bewaar dan je bestel bevestiging, deze kunt u vervolgens indienen.
Heeft u een factuur nodig, meld dit dan bij de aanvullende opmerkingen, deze krijgt u dan ook meegestuurd.

Eenmaal in de 2 jaar kunt u een nieuwe borstprothese uitzoeken welke vergoed wordt door uw ziektekosten verzekering.
Bent u echter eerder aan een nieuwe borstprothese toe, omdat u bijvoorbeeld bent afgevallen......

U heeft ten alle tijde recht op een adequate borstprothese, maak dan even een afspraak met uw mammacare adviseur. Zij kan bekijken of u al een nieuwe borstprothese vergoed kan krijgen. Veelal is dit wel het geval.

Op uw borstprothese zit een garantie, deze garantie zit op productiefouten. Let wel, de garantie betreft niet beschadigingen welke per ongeluk zijn aangebracht door u zelf of uw omgeving. Ook hier is het verstandig om een afspraak te maken met uw mammacare adviseur, zij kan de garantie beoordelen. Bij twijfel wordt de borstprothese opgestuurd naar de fabrikant, ter beoordeling. U ontvangt dan een leen borstprothese.


Contactinformatie

Winkel en retouradres
Lytsedyk 45, 9045PN, BITGUMMOLE
info@caretowear.nl
BTW nummer: 855875227B01
KvK nummer: 64834409
Bankrekening:
NL90 KNAB 0255 1642 54