Gerund door medisch personeel Gratis verzending (binnen NL) Levertijd 1-3 werkdagen Hulp nodig? online chat
Orders kunt u plaatsen in onze andere webshop lingeriehuisonline.nl, ook voor advies en informatie bent u daar welkom!

ABC Breast Care

ABC Breast Care - streeft er naar om vrouwen te helpen het zelfvertrouwen terug te vinden na een operatie aan borstkanker. In het assortiment van ABC Breast Care vindt u ABC borstprotheses, ABC prothese BH's, ABC Postoperatieve BH's, ABC deelprotheses, ABC prothese lingerie en accessoires voor de borstprothese of prothese BH.

In onze webwinkel vindt u alleen de bestverkochte modellen van ABC Breast care. Bent u op zoek naar een specifiek model van ABC en staat deze niet in onze webwinkel, mail ons dan: info@caretowear.nl. Wellicht kunnen we uw artikel voor u bestellen.

ABC Breast Care

De prothese en prothese BH wordt in nauwe samenwerking met lotgenoten en professionals ontwikkeld en geproduceerd. Zo probeert ABC Breast Care voor iedere vrouw, na borstkanker, een passende oplossing te vinden.

Ben je op zoek naar een specifieke prothese BH of andere produkt van ABC Breast Care? En staat deze niet in onze webwinkel? Stuur ons dan even een mail (info@Caretowear.nl), wellicht kunnen we dit artikel voor u bestellen!

Op de foto's, van de prothese BH's van ABC Breast Care, in onze webwinkel Care to Wear, staan vrouwen die zelf ook geopereerd zijn, en de ABC prothese lingerie showen.


Contactinformatie

Winkel en retouradres
Lytsedyk 45, 9045PN, BITGUMMOLE
info@caretowear.nl
BTW nummer: 855875227B01
KvK nummer: 64834409
Bankrekening:
NL90 KNAB 0255 1642 54