Gerund door medisch personeel Gratis verzending (binnen NL) Levertijd 1-3 werkdagen Hulp nodig? online chat
Orders kunt u plaatsen in onze andere webshop lingeriehuisonline.nl, ook voor advies en informatie bent u daar welkom!

Laagste Prijsgarantie

Een bepaald artikel elders goedkoper? Wij bieden u dezelfde prijs!
Laagste Prijs Garantie


Wij streven ernaar u kwaliteit te leveren tegen de laagste mogelijke prijs. En daar staan wij voor. We doen ons uiterste best om steeds te kijken naar echte kwaliteit tegen een betaalbare prijs. En die betaalbare prijs zetten we om in de laagste prijsgarantie. Daar doen we niet moeilijk over!

Indien u uw product (ook kleur en maat) elders op internet (binnen Nederland) in een goedkopere aanbieding heeft gezien dan horen we dat graag van u!
Als beloning doen wij u dezelfde aanbieding en nemen wij de kosten voor verzekerd verzenden voor onze rekening.
Let er hierbij op dat u de prijzen inclusief BTW met elkaar vergelijkt en ook de verzendkosten meeneemt in uw berekening!
Deze laagste prijsgarantie geldt zelfs indien een andere internetwinkel het artikel in de aanbieding heeft, maar lees wel alle voorwaarden hieronder.

Dit zijn de voorwaarden:

Wanneer u na een aankoop aanspraak maakt op de laagste prijsgarantie dan kijken we naar de prijzen die op moment van verkoop actueel waren.
U krijgt dan geen retour van geld op uw rekening maar een kortingscode die het verschil verrekent bij uw eerst volgende bestelling en dan automatisch wordt verrekend.
Indien u vooraf aanspraak maakt op de laagste prijsgarantie, doen we u dezelfde aanbieding.

U dient zich te melden binnen 3 dagen na aankoop.
Het artikel dient origineel, van dezelfde kleur en volkomen identiek te zijn aan het artikel dat wij u hebben gelevert.
De producten die voor de prijsgarantie in aanmerking komen zijn nieuw, compleet met labels en verpakt in de originele verpakking.

Wij moeten het prijsverschil kunnen controleren op een openbare website. 
Het prijsverschil moet door ons controleerbaar zijn door middel van een prijslijst, advertentie, schriftelijke bevestiging van de aanbieder en/of 'fysieke controle’ bij de betreffende aanbieder.
wij behouden zich bovendien het recht voor, om eerst een proefaankoop te doen bij de betreffende aanbieder, alvorens wordt terugbetaald.

Producten uit (opheffings) uitverkopen, opbodverkopen, faillissementsverkopen, groothandelverkopen, demomodellen, internetmarktplaatsen, meerstuks aanbiedingen (bijv. 2 halen, 1 betalen) of kortingen op een bepaald assortiment (bijv. 50% korting op alle beugelloze bh's), beschadigde producten, producten uit het buitenland of niet bestemd voor EU komen niet in aanmerking voor de laagste prijs garantie.

De laagste prijs garantie is niet van toepassing wanneer er sprake is van afwijkende leveringsvoorwaarden. Om deze reden nemen wij ook de verzend- en administratiekosten mee in de vergelijking en is de prijsvergelijking op basis van 1 artikel inclusief verzendkosten.

De laagste prijs garantie is voor een eindgebruiker. Wederverkopers of handelsaanvragen zijn uitgesloten van de laagste prijs garantie.
Uitgesloten van de laagste prijs garantie zijn prijswijzigingen die door de onderkleding fabrikanten worden doorgevoerd voor de gehele markt.

Bij twijfel of onduidelijkheid over de juistheid van de aangeboden prijs en/of voorwaarden is het oordeel van ons doorslaggevend.

Wanneer u aanspraak wilt maken op de laagste prijs garantie kunt u voor uw aankoop of maximaal 3 werkdagen na factuurdatum een e-mailbericht sturen met in iedergeval de volgende gegevens:

- Uw naam, adresgegevens, e-mailadres en e.vt. uw ordernummer.
- Een volledige en duidelijke omschrijving van het product.
- Een link naar de productpagina waar u het goedkopere artikel heeft gezien.Contactinformatie

Winkel en retouradres
Lytsedyk 45, 9045PN, BITGUMMOLE
info@caretowear.nl
BTW nummer: 855875227B01
KvK nummer: 64834409
Bankrekening:
NL90 KNAB 0255 1642 54